Notícies
29/05/2017
Arum assisteix a la 64a edició de Firanoia a Igualada

Avui comença FirAnoia

Des d’avui divendres i fins diumenge els carrers del centre d’Igualada es convertiran en un gran aparador comercial. FirAnoia treu al carrer comerços, artesans, vehicles, entitats, activitats per a tots els públics… en 37.000m2 d’exposició. Estands, botigues amb preus especials, horticultura, artesania, degustació i el sorteig de 3.000€ entre els compradors d’un cotxe!

El Passeig Verdaguer, la Plaça de Cal Font, la Plaça del Pilar, la Rambla i el casc antic de la ciutat són l’escenari, durant tres dies, de FirAnoia, que torna un any més als carrers d’Igualada amb el bon temps. 300 expositors, un centenar d’artesans, desenes de vehicles, gran varietat de tapes per degustar, xerrades, actuacions, tallers, activitats infantils, competicions esportives…en 37.000m2.

El Passeig Verdaguer es converteix tota una zona comercial amb un tram dedicat a autocaravanes i vehicles industrials, tota la plaça de Cal Font per a vehicles en exposició on un any més se sortejaran 3.000€ entre tots aquells que es comprin un cotxe durant la Fira. Activitats a la Rambla i tota una zona de degustacions a 1 i 3€ de productes amb denominació d’origen Anoia. Dins de FirAnoia hi ha també la fira d’horts urbans Horticultura’t amb xerrades tècniques i tallers gratuïts tot el cap de setmana. També la FiraBit’14mostra TIC professional, social i única de l’Anoia amb xerrades i tallers dedicats a les noves tecnologies i la II Lan Party Igualada que durant tot el diumenge aplegarà amants dels jocs dels ordinadors. I el casc antic acull la mostra d’artesania amb un centenar de parades.

Instagram i Joc de pistes

Aquest any hi haurà el primer Concurs FIRANOIA d’Instagram, amb un premi per votació popular, un lot de vins i un premi del jurat, un sopar per a 2 persones.

També com a novetat, durant aquests dies fins al 15 de juny la Biblioteca Central d’Igualada amaga una targeta secreta amb premi, per trobar-la s’estan donant pistes al Twitter de Fira d’Igualada.

Els comerços també estan de fira

Molts comerços de la ciutat s’han sumat a FirAnoia i oferiran preus especials de fira durant tot el cap de setmana i a més obriran el diumenge! Tots aquests comerços s’identifiquen a l’aparador amb una A verda de FirAnoia.

Tres dies de festa al carrer, de comprar i vendre, de mirar i remenar, de tastar, de provar, de conèixer i de viure la ciutat.

Passeja perIgualada, FirAnoia t’espera!

Volver atrás