Notícies
09/03/2018
Campanya de comunicació ambiental sobre els models de recolida de residus al Segrià

La Presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Ma. José Invernón, i la representant de l’empresa ARUM, Sara Nadal, han signat el contracte per la realització de la campanya de comunicació ambiental, centrada en explicar els canvis que suposaran els nous models de recollida de residus als habitants i comerços de la Comarca del Segrià.

La campanya de comunicació serà prèvia al procés d’implantació dels nous sistemes de recollida als 37 municipis de la comarca que han delegat les competències de la recollida de residus al Consell Comarcal del Segrià, tots menys Lleida ciutat.

L’objectiu de la campanya serà el de generar debat entorn a la problemàtica de la gestió dels residus municipals i en funció de les problemàtiques detectades s’explicaran les solucions que poden aportar els nous model de recollida.

Concretament, la campanya constarà de 70 tallers, 17 punts d’informació i 170 visites a blocs d’edificis plurifamiliars. Durant la campanya també es realitzaran actuacions de difusió mitjançant xarxes socials i cartes informatives als habitatges.

Volver atrás