Notícies
10/12/2012
Els pavellons i esdeveniments públics que es realitzen en motiu de les festes de Nadal (concerts, sopars populars, etc.) cal que disposin de Pla d'Autoprotecció o Pla d'Emergència.

Els pavellons i edificis, així com altres esdeveniments públics, que acullin actes festius i esportius estan obligats a l'elaboració i implantació del Pla d'Autoprotecció o, també conegut com a Pla d'Emergència, amb l'objectiu de valorar i minimitzar els riscos associats a les activitats que s'hi realitzen.

Recentment, i arrel dels esdeveniments ocorreguts al Madrid Arena, s'ha denotat l'increment de peticions per part dels Ajuntaments, entitats i empreses organitzadores, per a la realització d'aquests Plans.

Recordar que aquests Plans d'Autoprotecció cal que estiguin elaborats per tècnics acreditats per la Generalitat de Catalunya, i realitzar-se segons el que estableix el Decret 82/2010. A Arum Serveis Ambientals disposem de tècnics acreditats de tots els nivells, IA, IB i IC, i disposem d'àmplia experiència tant pel que fa a esdeveniments públics i de pública concurrència, activitats esportives, activitats residencials, docents, etc.

Volver atrás