Notícies
10/12/2012
Oberta la convocatòria del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) 2013-2016 per a Ajuntaments i ens locals.

El passat 28 de novembre es va publicar el Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) 2013-2016 per a Ajuntaments i ens locals.

Com a novetat, aquest quadrienni s'afegeix la possibilitat d'incloure les despeses corrents de reparacions, manteniment i conservació , i es manté la possibilitat de presentar-s'hi per a noves inversions.

Aquest pla, amb una dotació inicial pressupostària de 200 milions d'euros per part de la Generalita de Catalunya, i més de 400 milions de les diputacions catalanes, espera contribuir a l'impuls local promovent accions de suport al sector de la constucció, alliberar despesa corrent dels ens locals per permetre destinar recursos a altres accions que garanteixin l'estat del benestar, i fomentar la cultura del manteniment de les inversions fetes abans de l'inici de les obres.

El termini de presentació de les sol·licituds és fins al 23 de gener del 2013, via telémática. Des d'Arum us asesorem en la seva tramitació, així com en l'elaboració de la memòria justificativa i motivada de necessitats per a presentar-vos a la convocatòria, i elaborem els projectes bàsics i executis necessaris més endavant per a les obres.

Volver atrás