Notícies
09/05/2017
Nova campanya informativa per millorar la recollida selectiva a Constantí "Ara toca!"

Constantí inicia una campanya informativa per millorar la recollida selectiva

Reforçar i sensibilitzar la ciutadania en la millora de la recollida selectiva, especialment de l’orgànica, és el principal objectiu de la campanya que s’ha posat en marxa aquesta setmana a Constantí i que s’allargarà fins el proper dia 5 de juny.

Aquest matí s’ha presentat la campanya en una roda de premsa celebrada a la Sala de Plens de l’Ajuntament, que ha comptat amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez, i el regidor de Serveis Municipals, Neteja viària i Recollida Selectiva, Vicenç Maceira.

Sota el lema: Ara toca reciclar l’orgànica! Ara et toca a tu!, l’eix principal de la campanya és la comunicació, informació, conscienciació i implicació de la població de Constantí per fomentar la segregació i reciclatge dels residus municipals, amb la finalitat de millorar la població, el medi ambient, i disminuir el cost de tractament d’aquests residus no valoritzats.

L’alcalde de Constantí ha explicat que "l’objectiu de la campanya és aconseguir reduir l’actual 21 % d’impropis en la recollida d’orgànica a aproximadament un 15 % o fins i tot millorar aquest resultat". Durant aquestes setmanes, també ha anunciat que es farà un "control i seguiment exhaustiu dels resultats de la campanya amb una valoració tècnica".

Per la seva banda, el regidor Vicenç Maceira destacava que "l’objectiu final de la campanya és aconseguir millorar tota la recollida selectiva i el reciclatge en termes generals al municipi."

La campanya promourà accions com la informació porta a porta, xerrades i tallers informatius adreçats als alumnes de primària del municipi i punts informatius que s’ubicaran en dies determinats a places del municipi on s’oferirà informació de primera a mà.

La campanya es reforçarà també amb un spot promocional televisiu, falques radiofòniques, banderoles informatives i quadríptics informatius. El 5 de juny es farà una gran Festa de Final de campanya a la Plaça de les Escoles Velles coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

Ara toca!

Volver atrás